Tærteletter med ost

30 tærteletter – 10 af hver ✨️

30 luksus tarteletskaller

Ost/skinke:

1 lille rødløg
200 g skinkestrimler
100 g flødehavarti
30 g vesterhavsost
3 M/L æg
200 g flødeost med smag f.eks. pikant eller hvidløg

Hak rødløg. Riv havarti og vesterhavsost.
Miks alle ingredienserne til fyldet sammen og tilføj godt med salt og peber

Porre/bacon:

1 porre
1 lille løg
150 g bacon
100 g flødehavarti
30 g vesterhavsost
3 M/L æg
1.5 dl fløde

Snit porre i skiver, hak løg og skær bacon i mindre stykker. Steg bacon sprødt og bagefter bruges sammen pande til at stege porre og løg. Lad det hele køle lidt.
Imens rives de to oste. Miks alle ingredienserne til fyldet sammen og tilføj godt med salt og peber.

Svampe:

250 g portobello
1 lille løg
1 bdt purløg
4-6 stilke frisk timian
100 g flødehavarti
30 g vesterhavsost
3 M/L æg
1.5 dl fløde

Hak portobello og løg. Steg mikset på en pande med lidt salt, peber og olie. Lad det køle lidt. Hak purløg, timian og riv de to oste. Miks alle ingredienserne til fyldet sammen og tilføj godt med salt og peber.

 

Alle tærteletter:

Tænd ovnen på 180 varmluft og fordel skallerne ud på 2 bageplader. Fordel de tre slags fyld i 10 tarteletskaller hver – skallerne skal ikke fyldes helt til kanten, da fyldet udvides i ovnen. Bag tærterne i cirka 30 minutter. Velbekomme 😍🧀