Smag op mod 75 nøje udvalgte øko-oste fra hele landet

Danmarks mest velduftende ostefestival er tilbage med et hav af spændende oste til smagning, og denne gang stiller vi skarpt på landets produktion af økologiske oste.

Danmarks mest velduftende ostefestival er tilbage med et hav af spændende oste til smagning, og denne gang stiller vi skarpt på landets produktion af økologiske oste.

Med 2024-udgaven af Cheese Copenhagen viser vi, hvor langt ostekulturen er kommet indenfor de nyeste strømninger – med smagning af udvalgte produkter. Fokus er de økologiske oste og deres typer.

 

Smag op mod 75 nøje udvalgte øko-oste fra hele Danmark

Cheese Copenhagen inddeles i 10 områder, hvor deltagerne kan smage på 75 nøje udvalgte øko-oste fra hele landet. Områderne er:

– Havarti (BGB)
– Danbo (BGB)
– Faste og modne
– Hvidskimmel
– Rødkit
– Blåskimmel
– Hvid, frisk og fløde
– Andre spændende skæreoste
– Ged og får
– Gourmetprisen 2024

Cheese Copenhagen afholdes på TorvehallerneKBHs aktivitetsplads lørdag 21. september 2024, 11.00-16.00. 

Følg Ost & ko på de sociale medier