Ostet kokkeskole med topkok fra Danmarks bedste osteret 2020

10. november kan du komme i køkkenet med en vaskeægte topkok fra Fasangården i Frederiksberg Have. Kom med, og få finpudset dine køkkenskills og bliv klogere på at bruge ost i maden.
 

Fasangårdens køkkenchef, Anika Madsen – vinderen af andenpladsen ved Danmarks bedste osteret 2020 – inviterer dig i køkkenet og viser, dig hvordan du laver hendes mesterlige osteret med den røgede gule ost Skærsild fra Tistrup Mejeri. 

Osteretten er en smagsbombe med røget oksemarv og Tistrup Mejeris koldrøgede Fynbo-ost og balancerer det hele med syrlige noter fra en sauce på Vin Jaune og citrontimian. 

Undervejs får du og dine med-kokke i køkkenet snacks og forfriskninger – for uden mad og drikke duer helten ikke – og vi afslutter kokkeskolen med en fælles spisning af retten. 

Når aftenen er slut, får du en goodiebag med hjem med en guide til gule oste, en udgave af det nyeste ostemagasin Ostekultur og selvfølgelig opskriften på aftenens ret, så du kan lave den i dit eget køkken. 

Kokkeskolen har en værdi af 1.500 kr. 

 

Tid og sted

10. november – 16.00-19.00
Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N

OBS! På grund af den nuværende Covid-19-situation er billetsalget lukket, men du kan stadig nå at deltage i konkurrencen om 2 pladser på Ost & kos Facebookside

Arrangementet overholder gældende retningslinjer, og der deltager således kun 10 personer.

Ost & kos forholdsregler for Covid-19

Det vil være pålagt alle vores gæster og værter til Ostet kokkeskole at bære mundbind i de situationer, hvor vi står op. Mundbindet er dog ikke et krav i de situationer, hvor man sidder ned til det afsluttende måltid.

Vi opfordrer vores gæster til at holde afstand, og vi vil sørge for, at der er let adgang til at vaske og afspritte hænder under hele arrangementet.       

Se de andre arrangementer under Ostefestival 2020

Ostet kokkeskole afholdes som en del af Ost & ko og Mejeriforeningens Ostefestival 2020, hvor du fra 7.-15. november kan opleve små, store,  lærerige og livestreamede osteoplevelser i hele landet.