ÅBNING AF MADLAND

Hør om nybrud for fremtidens landbrug, kom med på en økologisk dannelsesrejse, tag del i madsystemforandringen, og gå på opdagelse hos morgendagens madiværksættere på gentænksmarkedet.

Ostesmagning: Dansk skæreost 2.0 - kitmodning og bæredygtighed

18. september kan du komme med Mejeriforeningen og Ost & ko til smagning af seks lækre danske oste og få et kig på de seneste tendenser indenfor udviklingen af kvalitet i den gode danske ostemad.

DANMARKS BEDSTE OSTERET 2020 - KOKKEKONKURRENCE MED OST

20. september udfordrer Ost & ko og Mejeriforeningen endnu engang alle Danmarks restauranter: Lav den bedste ret med ost.

Er månen lavet af grøn ost?

22. september kan du deltage i samtalen, når Ost & ko og Mejeriforeningen ser nærmere på ostens klimaaftryk, ernæring og potentiale i måltidsomstillingen, som en del af den madpoltiske festival Madland.

Gårdbesøg til Søtofte Gårdmejeri

23. september kan du kommme bag om Søtoftes produktion af friskost, mælk og yoghurt, og gå med i marken, klap køerne og få et indblik i, hvordan koens kost og velbefindende har indflydelse på mejerivarerne.