2 x NETVÆRKSSTAFET FOR DET BÆREDYGTIGE KØKKEN
Hvordan skaber man et professionelt køkken med en grønnere, mere lokal profil, økologi i højdsædet og masser af velsmag? Spørgsmålet fylder mere og mere på dagsordenen i køkkener over hele landet – og hver dag arbejder et væld af lokale kvalitetsproducenter benhårdt for at gøre det nemmere for restauranter, kantiner og andre professionelle køkkener at købe mere lokalt og bæredygtigt.
Økologisk osteinspiration: Kom med til netværksstafet for fremtidens køkken
Mød Ost & ko og dine lokale, økologiske mejerier til “den økologiske inspirationstime”. Opstilling af bord med smagsprøver på 10 oste fra danske, økologiske mejerier. Vores osteformidlere skærer, serverer og forklarer.
Steder: Comwell i Kolding og Comwell Copenhagen Portside i København
Tid: 24. august kl. 12-14 (Kolding) og 31. august kl. 12-14 (København)