Torsdag 26/8 kl. 15
Det gode koliv
Kristine Dahlbak, driftsleder hos Svanholm Gods Kvægstald
Torsdag den 26/8 kl. 16
Vejen frem for små fødevareproducenter
Marc Seerup Hansen, Økoskabet
Torsdag den 26/8 kl. 16.30
Mit arbejde med landets vildeste mejerier
Denny Vangsted, kok og indehaver af Omegn & venner
Fredag den 27/8 kl. 15
Koens plads i fremtidens madlandskab
Per Kølster, Formand for Økologisk Landsforening
Fredag den 27/8 kl. 17.30
Mælken og bælgen
Trine Krebs, Grøn chef i FOOD
Lørdag 28/8 kl. 12-14
Ostekultur Live: Åben smagning af 10 spændende græsmælksprodukter
Smagning af 10 spændende græsmælksprodukter (og et gratis ostemagasin), Ost & ko og Mejeriforeningen
Lørdag 28/8 kl. 14
Ostenørdens tips til ost i maden
Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør, Ostesnak
Lørdag 28/8 kl. 15
Jagten på det perfekte smør
Mikkel Østman, mejeriteknolog og smørnørd, Arla Innovation Centre
Lørdag 28/8 kl. 16
Trendspotting: 5 hotte tendenser i dansk ost
Rasmus Holmgård, redaktør på magasinet Ostekultur, Ost & ko