Copenhagen Cooking 2021

26.-29. august 2021

Foto: Rasmus Flindt Pedersen

26.-29. august: Smagninger og spændende talks i hjertet af København

Copenhagen Cooking er tilbage efter et års ufrivillig corona-hi, og det fejres bl.a. med ost i lange baner. Kom til smagning af 10 spændende græsmælksprodukter, få tips til ost i madlavningen af en af landets absolut største ostenørder, tag med på trendspotting, og bliv klogere på 5 hotte tendenser i dansk ost og meget mere.

 

PROGRAM

 

Copenhagen Cooking finder sted på festivalpladsen på Israels Plads på scenen ved foodtrucken.
Deltagelse og smagsprøver er gratis, og der er ingen tilmelding nødvendig.

 

Torsdag 26/8 kl. 15

Det gode koliv
Kristine Dahlbak, driftsleder hos Svanholm Gods Kvægstald

 

Torsdag den 26/8 kl. 16

Vejen frem for små fødevareproducenter
Marc Seerup Hansen, Økoskabet

 

Torsdag den 26/8 kl. 16.30

Mit arbejde med landets vildeste mejerier
Denny Vangsted, kok og indehaver af Omegn & venner

 

Fredag den 27/8 kl. 15

Koens plads i fremtidens madlandskab
Per Kølster, Formand for Økologisk Landsforening

 

Fredag den 27/8 kl. 17.30

Mælken og bælgen
Trine Krebs, Grøn chef i FOOD

 

Lørdag 28/8 kl. 12-14

Ostekultur Live: Åben smagning af 10 spændende græsmælksprodukter
Smagning af 10 spændende græsmælksprodukter (og et gratis ostemagasin), Ost & ko og Mejeriforeningen

 

Lørdag 28/8 kl. 14

Ostenørdens tips til ost i maden
Camilla Bojsen-Møller, ostekommunikatør, Ostesnak

 

Lørdag 28/8 kl. 15

Jagten på det perfekte smør
Mikkel Østman, mejeriteknolog og smørnørd, Arla Innovation Centre

 

Lørdag 28/8 kl. 16

Trendspotting: 5 hotte tendenser i dansk ost
Rasmus Holmgård, redaktør på magasinet Ostekultur, Ost & ko