Europæiske økologiske oste på Copenhagen Cooking

Nysgerrig på europæisk økologisk ostekultur? Bliv klogere på Copenhagen Cooking, når Ost & Ko inviterer til ostesmagning. Fredag 23. august 2024 kl. 18.00-18.45 hos Copenhagen Cooking i Kødbyen.

Nysgerrig på europæisk økologisk ostekultur? Bliv klogere på Copenhagen Cooking, når Ost & Ko inviterer til ostesmagning.

 

Aldrig har vi haft så mange lokale danske kvalitetsoste at være stolte af. Det skyldes en stor innovativ indsats fra ostemestre og mejerister på gårdmejerier, mindre mejerier og store mejerier, som lægger håndværk og hjerte i at raffinere de klassiske oste og udvikle nye.

Men hvordan smager de, og hvad kan vi bruge dem til?

Det kan gæsterne på årets Copenhagen Cooking dykke ned i.

Her inviterer oste-ekspert Rasmus Holmgård og Ost & Ko til 45 minutters kommenteret smagning af seks kræsent udvalgte danske økologiske oste – med muligheden for at blive klogere på ostenes kvalitet, udtryk og anvendelse i det danske sommerkøkken.


Hvad:
Kommenteret ostesmagning med titlen ’Økologiske danske oste i dit sommerkøkken’.

Hvem: Mejeriforeningens ostekultur-kampagne Ost & Ko og Copenhagen Cookings glade gæster på økologisk ost.

Hvor: Copenhagen Cooking i Kødbyen

Hvornår: fredag 23. august 2024 kl. 18.00-18.45

Tilmelding: ikke nødvendigt

Pris: Gratis

Følg Ost & ko på de sociale medier