Opskrift og foto af Majspassion

Opskrift på crostini med bagte druer og økologisk dansk brie

 

Ingredienser til 10 stk.

Du kan lave din egen pesto, men du kan også sagtens købe en god variant.

1 stk økologisk dansk brie
300 gram stenfrie røde vindruer
1stk flûte
Lidt olivenolie
2 spsk flydende honning
Lidt flagesalt
Lidt valnødder som topping
Lidt frisk rosmarin som topping

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225 grader alm ovn.

Skyl og tør vindruerne og læg dem i et ovnfast fad.

Vend dem med lidt olivenolie og flagesalt.

Bag dem i ca 15 minutter til de får en let rynket overflade og skindet begynder at sprække.

Imens vindruerne tilberedes, skæres flûte ud i skrå skiver, der dryppes med lidt olivenolie.

Skær brien i skiver og læg en skive på hvert stykke flûte.

Når vindruerne er færdigbagte, tages de ud af ovnen og brødene sættes ind.

Når brien begynder at smelte, tages brødene ud og toppes med de bagte vindruer, lidt grofthakkede valnødder, finthakket rosmarin og slut af med at dryppe lidt flydende honning henover.

Rigtig god fornøjelse!