Se alle bidrag til Ost & kos opskriftskonkurrencer

<h2>Her kan du se alle de bidrag, der har været i Ost & kos opskriftskonkurrencer.</h2>

Ost – til fest
Ostefondue med tre slags ost og surt øl af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk
Vegetarisk filodej tærte med stilton & møre peberfrugter af Sara Hoffgaard fra Hoffgaards
Ostedip med øl og paprika af Maria Dyrby fra Dyrbys Mad
Hvidskimmelost med agurk, rugbrød og jordbær af Charlotte Jacobsen fra Charlottes Køkken – Temavinder
Stegt havkat, ølsauce og æbler af Søren S. Willadsen fra GASTROmad – Udvalgt
Vol-au-vents med blåskimmelcreme og romsyltede kirsebær & mini-tærter med rømme og øl-syltede pærer af Nada Louise Cay fra La Cucina Nada
Cheddar gennemblødt i øl af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
Æbleskiver med ost og bacon af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar – Udvalgt

Ost – til dagen derpå
Mac ‘n’ cheese med bacon af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk – Temavinder
Tijuana cheesesteak af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk
Kikærtepandekage med marineret aubergine og halloumi fritter af Sara Hoffgaard fra Hoffgaards – Udvalgt
Burger med krydret vildsvin og ostecreme af Tekla Bach fra Glutenfri For Begyndere
Toast med smeltet blå ost af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
Pariserslider af Søren S. Willadsen fra GASTROmad – Udvalgt
Tømmermændstoast af Martin Svendsen fra MadMedMartin
Mac and cheese kugler med chili af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar

Ost – i urtehaven
Gulerodspesto med skovsyre og havesyre / Persillepesto med ramsløg og Danablu af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
– Temavinder
Grillet porre og stenbiderrogn af Søren S. Willadsen fra GASTROmad
Rygeostcreme på sprøde hjemmelavede rugbrødschips med purløgsolie af Julie Ørnbjerg Jersin fra juliekarla.dk
Gedefriskost & rosmarin af Mads Vindfeld Andersen fra Madsvin
Svamperisotto med krydderurter af Anne og Signe Daus fra Sisterfood
Urteinfuseret ostebouillon, rygeostcreme og kammusling af Morten Brian Pedersen fra MORTENBRIAN – Udvalgt
Laksetartar med krydderurter og rygeostcreme af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar
Ostekugler i friske krydderurter af Nada Louise Cay fra La Cucina Nada – Udvalgt

Ost – fra syd og øst til nord
Nordiske arancini af Søren S. Willadsen fra GASTROmad – Udvalgt
Dukkah-paneret ostestænger med harissadip af Morten Brian Pedersen fra MORTENBRIAN – Temavinder
Pizzavafler med fast modnet ost og mozzarella af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar
Pitabrød med oksekød, grøntsager – og et drys esrom af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
Thailandsk rejeost af Martin Svendsen fra MadMedMartin
Ostefyldte og friterede jalapeños af Karl Ejnar Jørgensen fra Raavare – Udvalgt

Ost – til brinner
Croque Malou af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk – Temavinder
‘Brinner’ med et strejf af ost af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
Aftensgrød af Søren S. Willadsen fra GASTROmad – Udvalgt
Ostesouflé af Tekla Bach fra Glutenfri For Begyndere
Omelet i wraps med syltede løg og bagte peberfrugter af Anne og Signe Daus fra Sisterfood
Bagt tomat med bacon, æg og cheddar af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar
Brød med æg, bacon og ost af Maria Dyrby fra Dyrbys Mad
Hash brown-tærte med ost, æg og bacon af Nada Louise Cay fra La Cucina Nada
Sprød, paneret esrom og mozzarella med timian på saltet vesterhavstorsk med solbær af Christina Damgaard-Sylvest fra Noter fra haven og køkkenet
Walisisk ostemad til aftensmad med nordsjællandske råvarer af Birte Hassel fra Cook Valley – Udvalgt

Ost – på farten
Ostevandbakkelser med laks og basilikumcreme af Anne og Signe Daus fra Sisterfood – Temavinder
Grove snegle med osteremonce af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk – Udvalgt
Salat og esrom-muffins af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak – Udvalgt
Rosenkålssalat med gruyere og glutenfrie gulerodsmuffins med røget esrom af Tekla Bach fra Glutenfri For Begyndere
Ostesnacks med persille og løg af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar

Ost – i nye klæder
Ostemad som suppe af Mads Vindfeld Andersen fra Madsvin – temavinder
Ost – i nye klæder
af Morten Brian Pedersen fra MORTENBRIAN
Ostevafler af Christina Bennetzen fra eatmyheartoutcph – udvalgt
Ostemaden som dessert af Søren S. Willadsen fra GASTROmad
Hvem siger ostemaden er død? af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
Ostefrokost med tre moderne ostemadder af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk
Rabarbersorbet, iscreme af gedefriskost, lynsyltet rabarber, crumble af rugbrød/hasselnødder og skovsyre af Mik Fabricius fra mikkersmad.dk
Danablu med pumpernickel-crumble, syltede løg, kirsebær og gran af Martin Bruun fra dinnerbymartin – udvalgt
Pimpet ostemad x3 af Line Marie Johansen fra Madfidusen
Ostemad i nye klæder af Mikael Reffs fra Fodertruget.dk

Ost – fra rest til guld
Risotto med squash og svampe – kogt med parmesanskorper af Maria Dyrby fra Dyrbys Mad – udvalgt
Butterdejstærter med kartoffel og bacon af Sabrina Hørup Jensen fra With love and sugar
Pizza quattro formaggi af Christina Bennetzen fra eatmyheartoutcph – udvalgt
Kyllingebryst sous vide med parmesansauce af Martin Villumsen fra Rigeligtsmør.dk
Tryl osterester til ostecreme af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak – temavinder
Syltede asparges og æggeblomme i parmesan- og svampebouillon af Rasmus Palsgaard fra feinschmeckeren
Nordiske ‘nachos’ med pickles og krydderurter af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk
Hjemmelavede osteskiver af Morten Brian Pedersen fra MORTENBRIAN
Tripple cheese ostevafler af Line Marie Johansen fra Madfidusen

Ost – på dit nytårsbord
Nytårsaftens store ostebrag af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak – udvalgt
Camembert med trøffel af Louise M. Vestergaard og Imund Mikael Andreassen fra Råvarecirkus
Ost på nytårsbordet af Nada Louise Cay fra La Cucina Nada – temavinder
Bagt brie med honning og valnødder af Sabrina Jensen fra With love and sugar – udvalgt

Ost – i det søde køkken
Bagte æbler med blå ost, mandler og honning af Lykke Klaris fra Lykke’s Lækkerier
Æbleskiver med Rygeost, tomat-fennikelmarmelade og lakrids af Nada Louise Cay fra La Cucina Nada
Dessertcreme med gedeost og passionsfrugt af Louise M. Vestergaard og Imund Mikael Andreassen fra Råvarecirkus
Pandekager med Havtorn & Blåskimmelost Søren S. Willadsen fra GASTROmad – temavinder
Pære, chokolade og blåskimmelost af Thomas Alcayaga fra Madetmere
Flødeis med parmesan, rosmarin, salt og balsamico-glace af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak
Turbo-cheesecake med clementin og jødekager af Sabrina Jensen fra With love & Sugar – udvalgt
Roquefortmousse med chokoladeganache og sveskepuré af Rasmus Palsgaard fra feinschmeckeren – udvalgt

Ost – et grundstof
Butterdejssnack med blåskimmelost af Nada Louise Cay fra La Cucina Nadatemavinder
Broccolitærte med ostedej af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnakudvalgt
Ostepanerede tortellini
af Sabrina Jensen fra With love and sugar
Salat med gedeost og søde kartofler af Katharina Kjeldgaard fra Beetroot Bakery
Gorgonzola-is med solbærkogte pærer af Marie Dyrby fra Dyrbys Mad
Rødskimmel, hindbær og peanuts af Rasmus Palsgaard fra feinschmeckeren
Blåskimmelost med syrlige æbler og krydret sirup af Lisa Mølgaard Livingston fra MitMadUnivers
Hummerhaler, hvidskimmel, rug og dildmayo af Mads Vindfeld Andersen fra Madsvin
Paneret ost af Camilla Bojsen-Møller fra Ostesnak

Ost – bling på din ret
Kammusling, æbleflæsk og sauce på fast modnet ost af Rasmus Palsgaard fra feinschmeckerentemavinder
Bagt kuller og Pommes Anna med hvidskimmelost
af Martin Villumsen fra Rigeligtsmør.dkudvalgt
Stegt parmesan-polenta med svampe og æbler
af Sabrina Jensen fra With love and sugar (top-foto)
Sund jordskokkesuppe med gouda af Katharina Kjeldgaard fra Beetroot Bakery
Græskar mac’n’cheese med røget gouda og parmesan af Malou Rotvel Pagh fra Klidmoster.dk
Tomatgalette med frisk timian, fast modnet ost og pinjekerner af Anna Clemen Bartels fra Anna-Madudvalgt
Fejø pærer med blåskimmelost, honning og timian af Lisa Mølgaard Livingston fra MitMadUnivers

Deltag i opskriftskonkurrencen for madbloggere

Hvis du har en fantastisk opskrift eller to med ost, har du mulighed for at blive honoreret med op til 6.000 kr.

Læs mere her.