Food Festival

7. september – 9. september 2018.

Video

Videoen kan frit downloades og bruges til omtale af Ost & ko. Klik for stor version, og husk akkreditering: Video: Ost & ko/Liv Kastrup

Fotos

Billederne på siden her kan frit downloades og bruges til omtale af Ost & ko.  Klik for stor version, og husk akkreditering: Foto: Ost & ko/Liv Kastrup

Events

Mød morgendagens osteopfindere med Timm Vladimir og Ost & ko

8. september 2018 kl. 17.15-18.00
Kokkescenen, se kort her

Hvordan hitter man på en ost, hvorfor er hjemmegjorte oste sjove, hvornår er hullerne i osten modne?

Smag dig gennem et udvalg af oste fra opfindsomme ostemagere og bliv klogere på ostekulturen i Danmark, når osteafficinado Timm Vladimir teamer op med direktør for Naturmælk Leif Friis Jørgensen til en samtale om kærlighed til ost.

Forvent seriøst ostenørderi og få det spritnye 48 siders magasin Ostekultur med hjem.

Præsenteres af Timm Vladimirs Køkken og Ost & ko.

Ost & Grønt 

To workshops, 7. september kl. 13.30-14.00 og 9. september kl. 13.00-13.30
Workshopteltet, Planteriget, se kort her

Savner du inspiration til madlavningen?

Så kom med til workshop på Food Festival, hvor Frugtformidlingen lærer dig at parre lækre, danske oste med sprøde, sæsonaktuelle grøntsager.

Begge workshops foregår i Planteriget på Food Festival i Aarhus, og det er ganske gratis, så kom i god tid for at sikre dig et forklæde.

Smag & ko

8. september 2018 – to smagninger kl. 10.45-11.30 og kl. 14.30-15.15
Smagningsteltet, se kort her

Underholdende og lærerig blindsmagning af mælk, smør, ost. Bliv en ørn til at forstå dine mælkeprodukter, og få dig en lækker én på smagsopleveren! 

Mælk er ikke bare mælk. Men hvordan kvalitetsdifferentierer du helt almindelige mejeriprodukter? Hvad adskiller to forskellige slags mælk eller smør i smag og i andre kvaliteter? Mejeriforeningen inviterer på en interaktiv opdagelsesrejse ud i velsmag og produktkvalitet. En laktisk dannelsesrejse, der illustrerer mælkens vej fra yver til glas og via syrning til surmælksprodukter og derfra via mekanisk behandling og håndværk til smør. Kom og nørd med!

Rejseleder gennem smagningen er professionel madkommunikatør og ostenørd, Camilla Bojsen-Møller.