Hør om nybrud for fremtidens landbrug, kom med på en økologisk dannelsesrejse, tag del i madsystemforandringen, og gå på opdagelse hos morgendagens madiværksættere på gentænksmarkedet.
26. august åbner den nye madpolitiske festival Madland med et brag af en festlig eftermiddag i CPH Food Space og Staldkøkkenet, og Mejeriforeningen og Ost & ko er med.
Program
Kl. 14.30: Dørene åbner – økologiske æblebobler og snacks
Kl. 15.00-17.00: Status, gentanker og et drys af historien
Modereret af Helle Solvang, kulturentreprenør, moderator og stifter af Jordens Skole
– Velkommen til Madland – Marie Sainabou Jeng, stifter af Koalition og Madland
– Samtale: Unge landmænd sætter nye kulturer til. Produceres i samarbejde med Mejeriforeningen og Ost & ko
– Mød Sandra Villumsen, stifter af Farendløse Mosteri og medstifter af Regenerativt Jordbrug, Kristine Dalbach, driftsleder for landbruget Svanholm og Anders Riemann stifter af Nordic Harvest
– Samarbejde mellem by og land – Francisca Rosenkilde, Kultur- og Fritidsborgmester i Købehavns Kommune
– Økologisk forandring gennem 30 år – Anne-Birgitte Agger, direktør for Hotel- og Restaurantskolen
– Hvilket landskab ønsker vi i fremtiden? – Line Rise, lab leader ved FoodSHIFT 2030
17.00-19.00: Gentænksmarked – inspirer, og bliv inspireret!
– Mød og tal med morgendagens madfolk: iværksættere, jordbrugere, købmænd og kokke. Smag på nye tendenser, og hør om, hvordan idéer og erhverv er med til at gentænke maddanmark
– Fonda, Økoskabet, Saito CPH, Planteslagterne, København Kombucha, Nordic Harvest, Økologisk Landsforening, Peter Larsen Kaffe x Circular Coffee Community, Staldkøkkenet, Politiken Mad m.fl.
– Giv dit bidrag til drømmevæggen – hvordan skal Danmark gentænkes som madland?