Af Mira Arkin for Ost & ko
Opskrift på flæskestegssandwich
4 personer
Opskrift på rødkåls-æbleslaw
300 g rødkål
2 æbler
½ lille bakke karse
1 håndfuld kørvel
2 spsk. æblecidereddike
2 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
Sådan laver du rødkåls-æbleslaw
Snit rødkålen fint og skær æblerne i tynde både. Vend kål og æbler med plukket kørvel og karse, æblecidereddike og olivenolie og krydr med salt og peber.
Opskrift på blå ostecreme
50 g blåskimmelost, fx Thises Blå Grubé
4 spsk. cremefraiche 18 %
4 spsk. mayonnaise
Sådan laver du blå ostecreme
Rør blåskimmelosten sammen med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og lidt peber. Lun bollerne og skær ribbenstegen i tykke skiver.
Til samling
500 g stegt ribbensteg
4 brioche-burgerboller
Sådan samler du din flæskestegssandwich
Smør bollerne med ostecremen og læg sammen om ribbensteg og slaw og evt. ekstra kørvel.