Turbo-cheesecake med clementin og jødekager

4 personer

Opskrift på creme

1½ dl piskefløde
3 spsk sukker
¼ tsk vaniljepulver
200 g flødeost naturel
Saften af 2 clementiner (ca. 4 spsk.)
Evt. skal af usprøjtet clementin, revet
6 jødekager eller andre småkager (Digestive kiks kan også bruges)

Sådan laver du creme

Pisk fløden til en let skum med sukker og vaniljepulver. Bland flødeosten i, og pisk til en glat creme uden klumper. Smag blandingen til med clementinsaft og evt. -skal.

Til samling

Kirsebærsauce 
Skal af usprøjtet clementin
Jødekage eller anden småkage, knust

Sådan samler du din cheesecake

Knus småkagerne (gem lidt til pynt), og fordel dem i 4 glas. Fordel cremen ovenpå.

Pynt med kirsebærsauce, lidt knust småkage og clementinskal. Server med det samme.

Denne opskrift er modificeret af Ost & ko efter den originale opskrift på With love & Sugar.

Sabrina Hørup Jensen

Sabrina Hørup Jensen

Madblogger

Sabrina Hørup Jensen har en BA i Innovation og Entrepreneurship. I sin fritid blogger Sabrina om sin kærlighed til mad og andre gode sager på With love & Sugar.