Opskrift og foto af Frederikke Wærens

Ingredienser

Cirka 12 stk

Sprøde ostechips:

250 g fast modnet økologisk ost

Grov mangosalsa:

2 avocadoer
1 mango
1 rød chili
Saften fra ½ citron
1 tsk. salt
Peber

Hvidløgsrejer:

150 g store frosne rejer (optøede og afdryppet)
1 fed hvidløg
1 tsk. salt
2 spsk. olivenolie

Frisk dild til pynt

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°C varmluft. Riv osten groft og fordel den i 12 små bunker på en bageplade med bagepapir. Bag i cirka 10 minutter ved 200°C varmluft, til osten er smeltet og gylden. Form evt. chipsene med en kniv, hvis osten er flydt meget ud. Afkøles, inden de tages af bagepapiret.

Skær avocado og mango ud i grove tern. Skær chilien i tynde skiver. Bland avocado, mango, chili, citronsaft, salt og peber sammen. 

Pil og pres hvidløg. Vend de optøede rejer med hvidløg, salt og olivenolie. Steg rejerne på en meget varm pande i ca. 3-4 minutter. Lad dem afkøle.

Anret ostechips med grov mangosalsa, hvidløgsrejer og dild. Server straks.